WeDoCraft A Designers Network

Danmark har mange talentfulde og inspirerende designere, kunsthåndværkere og kreative iværksættere.

For mange designere og kunsthåndværkere er det udfordrende at nå ud over rampen og få markedsført og solgt sine produkter til privat- og erhvervskunder.

Derfor har vi i, WeDoCraft A Designers Network, gjort det til vores mission at udbrede kendskabet til de talentfulde designere og kunsthåndværkere og at bringe dem sammen med virksomheder og private kunder ved WeDoCraft SHOW OFFs.

Ved at facilitere inspirerende design events, skaber WeDoCraft A Designers Network, rammerne for at designere, kunsthåndværkere, kreative iværksættere, erhvervslivet og private købere kan mødes face-to-face og indgå i dialog om produkterne, arbejdsprocesserne og fremtidige samarbejde.

WeDoCraft A Designers Network, differentiere os fra andre design events af lignende karakter, ved at rette vores markedsføring mod erhvervslivet, da det vil styrke udstillernes position.

WeDoCraft A Designers Network, arrangerer design- og netværksevents med en stærk eksponerings platform under navnet WeDoCraft SHOW OFF.

WeDoCraft SHOW OFF, har spirende og etablerede designtalenter, kunsthåndværkere og kreative iværksættere sin egen stand, hvor de kan eksponere deres univers, sælge egne produkter og komme i dialog med erhvervslivet og private face-to-face.

En vigtig og stor del af WeDoCraft SHOW OFF er markedsføringen af designerne, kunsthåndværkerne, de kreative iværksættere og deres produkter. Vi har via vores website, sociale medier og tryksager skabt en stærk identitet/platform, hvorigennem vi eksponerer SHOW OFF:

WeDoCraft SHOW OFF er et åbent event henvendt og markedsført til både erhvervslivet og private købere. Begge grupper er vigtige for designerne, kunsthåndværkerne og kreative iværksættere til at nå ud over rampen.

WEDOCRAFT SHOW OFF er en del af Danish Design Festival