Plantetryk – workshop med Laura Baruël

Når Wedocraft og Museum Sydøstdanmark varmer op for Værket i St. Bededagsferien, d. 27.-28. april, bliver det med det fedeste og sidste nye indenfor design og kunsthåndværk. Du kan gå på opdagelse på et stort designmarked, deltage i DIY workshops med professionelle designere og nørkle med ungerne på KreaLab og Kulturlandsværkstederne.

For nysgerrige sjæle vil der være rundvisninger på glasfabrikken og en miniudstilling med Kähler Keramik & Holmegaard Glas, hvor man kan se Værket, som det står i dag, råt og urenoveret, og samtidig få en indblik i, hvad fremtidens udstillinger vil byde på. 

På de mange værksteder bliver gæsterne inviteret med i den kreative skabelsesproces og får muligheden for at male kalkmaleri, dreje træ, lave papir, brodere, bryde hør, trykke med planter og meget mere.

Laura Baruël er én af de professionelle designere, der afholder workshops på eventet. Med rødder i den mønske muld og en forkærlighed for naturen, dyrker Laura Baruël en eksperimenterende praksis og udvikler derigennem de smukkeste eksklusive tekstiler. Hun kommer og underviser i plantetryk; en simpel teknik, hvor man trykker med tørrede planter i en varmepresse. Laura Baruëls inspirerende bagkatalog, viser hendes mange års erfaring med at undervise i plantetryk og produktudvikling af tekstile produkter med udgangspunkt i denne teknik. På Designmarked på Det ny Holmegaard tager hun egne produkter med, som kan beundres, føles på og købes.

Plantetryk, er nemt at lære og indbyder til mange eksperimenter. Det får deltagerne på plantetryk – workshopsne i forbindelse med eventet på Det ny Holmegaard rig mulighed og kan gå hjem med unikke tekstile billeder. Laura Baruëls workshops på Det ny Holmegaard arrangeres af Kulturland og billetter til dem sættes til salg i løbet af næstkommende uge, så hold øje med opslag på facebook/ Det ny Holmegaard, naestved-museum.dk og museerne.dk. Pris for plantetryk – workshop på to en halv time er 250,- inklusiv gebyrer og materialer.

På Designmarked på Det ny Holmegaard, sætter Wedocraft, Kulturland og Museum Sydøstdanmark fokus på design, kunsthåndværk og kreativitet og de besøgende bliver bombarderet med oplevelser på den spændende lokation. Så tag alle dem du bedst kan lide med og hyg jer i cafeen, rundt om bålet, med kreative aktiviteter og på designmarkedet. Det bliver 100 % cool.

 

Designmarked på Det ny Holmegaard

27.-28. april // 11-17

Glasværksvej 54, 4684 Fensmark, Holmegaard

Entré: 30,- for voksne. Alle under 18 år gratis entré