WEDOCRAFT en del af Danish Design Festival

Vi er glade for at vi er kommet på programmet i dette nye tiltag  og som favner hele Danmark fra 4. maj til 9. juni 2017.

Danish Design Festival er en ny fælles platform, der samler og synliggør designbegivenheder i Danmark. Festivalen hylder diversiteten i design og kunsthåndværk med udstillinger, events, konferencer og prisuddelinger.

Hvem står bag Danish Design Festival
Danish Design Festival blev stiftet i 2017 af Dansk Design Center, Design denmark, Danske Kunsthåndværkere & Designere, Designmuseum Danmark, northmodern, Kolding Kommune og Københavns Kommune.

Organisationerne bag Danish Design Festival er gået sammen for at skabe øget synergi blandt danske designaktører ved at samle en række begivenheder i en afgrænset periode hvert år.

Ved at samarbejde om promoveringen og afholdelsen af de forskellige begivenheder ønsker organisationerne at øge synligheden, tiltrække et større publikum, vise diversiteten i designfaget og demonstrere designs potentiale til at skabe værdi, debat, vækst og livskvalitet.

Der kommer til at være begivenheder for den brede offentlighed såvel som for professionelle. Festivalen vil hylde og demonstrere mangfoldigheden i design og kunsthåndværk. Fra socialt design, servicedesign og designtænkning, over tech og digitalt design, til designikoner og nyt eksperimenterende kunsthåndværk.